clubtoernooi

18 juni – De afgelopen weken hebben de badmintonners van Badminton Vereniging Heeze tegen elkaar gestreden om te bepalen wie dit seizoen de beste van de club was. In de diverse categorieën zijn vele spannende wedstrijden gespeeld waarbij er aan fanatisme geen gebrek was.

In de categorie herenenkel is de winnaar geworden Niels Aben. Alle wedstrijden werden winnend afgesloten waarmee Niels de terechte winnaar was. In de dubbel en gemengd dubbel categorieën waren de teams door de organisatie samengesteld om zoveel mogelijk evenwaardige duo’s te creëren. In de gemengd dubbel categorie lag alles dicht bij elkaar, maar waren de uiteindelijke winnaars Fred Alders en Marian van Winkel. Ook in de damesdubbel was Marian de gelukkige. Samen met Yvonne Thijs won zij deze categorie. In de herendubbel ging de eerste prijs naar Fred Alders en Martijn van Bree. Met het clubtoernooi zit het seizoen er ook weer bijna op, 30 juni zal de laatste speelavond in dit seizoen zijn. Na de Brabantsedag gaat het nieuwe badmintonseizoen weer van start. We zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Heb je zin om te komen badmintonnen. Iedere dinsdag tussen 19.30 uur en 21.30 uur kun je terecht in sporthal de Pompenmaker in Heeze. Meer info over de vereniging op www.bvheeze.nl.

(op de foto voor v.l.n.r. Yvonne Thijs en Marian van Winkel, achter v.l.n.r. Martijn van Bree, Fred Alders en Niels Aben.)