8 apr – Afgelopen week had badminton Heeze 1 al gedaan wat het moest doen: winnen. Hiermee hield het de druk op Mixed die nog 1 wedstrijd te spelen hadden, en moesten winnen om kampioen te worden in de eerste klasse. Mixed deed haar plicht en won later deze week de wedstrijd Bakel en werd terecht kampioen in deze klasse. Heeze 1 sluit hiermee een goed seizoen af met een mooie 2e plek.

Badminton Heeze 2 moest ook deze week aan de slag. Kampioen worden zat er al niet meer in, maar de tweede plaatst moest verdedigd worden met BC’85 uit Helmond als nummer drie. Heeze 2 trad aan tegen hetzelfde BC’85 met een erg smalle selectie. Het begin was voortvarend voor Heeze 2 in de gemengd dubbelspelen. Deze werden beide gewonnen. Bij de gewone dubbelspelen werden de rollen omgedraaid en won BC’85. Met een gelijke stand werd begonnen aan de enkelspelen. Drie van de vier partijen werden verloren, waarmee de eindstand kwam op 5-3 voor BC’85. Met dit beperkte verlies werd de tweede plaats in de eindrangschikking behouden. Uiteindelijk bedroeg de voorsprong van Heeze maar één punt op de nummer drie. Hiermee werd het competitieseizoen succesvol afgesloten voor de beide Heezer teams die allebei tweede op de ranglijst zijn geworden.