9 jan – Op de ranglijst staan deze twee clubs bijna gelijk in de middenmoot. Een mooi affiche en de mogelijkheid voor een van de teams om boven de ander op de ranglijst te komen. Als eerste werd de herendubbel gespeeld. Al na een paar minuten keken zij tegen een 10-1 achterstand aan. De eerste set kon niet meer gewonnen worden, maar in de twee daaropvolgende sets keerde de partij zich om en haalde Heeze alsnog verdiend het eerste punt binnen. De damesdubbel had het lastiger tegen de Helmondse tegenstander en kon een verlies niet voorkomen. In de gemengd dubbels werden de punten ook gedeeld. De eerste gemengd dubbel verloor. De tweede maakte het zich nog lastig met een derde set, maar won uiteindelijk wel. Beslissend werden de enkelspelen. Zowel in de heren- als de damesenkels werd er één partij gewonnen en één partij verloren. Waarmee deze gelijkopgaande wedstrijd ook in een puntendeling eindigde. 4-4.