panache2016

16 jan – Al jaren organiseert ESBV Panache uit Eindhoven het Panache toernooi. Ook dit jaar komt dit spektakel er weer aan! Er zal eerst in een poulesysteem gespeeld worden en daarna zal er onder de poulewinnaars een afvalsysteem zijn om te bepalen wie er dit jaar als winnaar uit de bus komt. Er zijn heren enkels, dames enkels, gemengd dubbels, dames dubbels en heren dubbels in de klassen 4, 6, 7 en 9 en je kunt aan maximaal twee onderdelen mee doen.

Dit jaar zal het toernooi gehouden worden op zaterdag 20 februari en zondag 21 februari in studentensportcentrum Eindhoven, Onze Lievevrouwestraat 1, 5612AW Eindhoven. Het is mogelijk om van vrijdag op zaterdag en/of van zaterdag op zondag te overnachten in het sportcentrum en op zaterdag avond wordt net zoals ieder jaar een diner en een feest georganiseerd waarbij gezelligheid gegarandeerd is. Daar bovenop kun je ook nog een uniek t-shirt kopen, speciaal gemaakt voor deelnemers van dit toernooi!

Wil jij dit allemaal meemaken? Wees er dan snel bij want de sluiting van de inschrijving is al op 29 januari! En als je voor 30 januari betaalt krijg je ook nog eens €3,- korting! We zien graag je inschrijving tegemoet! Als je je al ingeschreven hebt kun je dit bericht als niet verzonden beschouwen. Voor meer informatie kun je kijken op onze site en onze facebookpagina en als je nog vragen hebt, kun je die mailen naar toernooi@esbvpanache.nl. Voor de inschrijving kun je hier terecht.

Met hartelijke groet,

Rik Sweep,
secretaris Panache toernooi kommissie 2016