Op dinsdag 2 september trappen we het nieuwe badmintonseizoen weer af! Het racket kan weer uit het vet worden gehaald en er kan weer sportief gebadmintond worden.

Verschil met afgelopen jaar is dat de sporthal vanaf 18.30 uur geopend is en dat er gespeeld kan worden tot 21.30 uur. Zoals jullie vast kunnen zien is de website helemaal vernieuwd! Angela Lingers heeft hier vele uren voor gezwoegd, maar het resultaat mag er ook zeker wezen!!!.

Het is weer mogelijk om na de zomervakantie sportief te beginnen bij Badminton Vereniging Heeze! Op dinsdag 2 september gaan de deuren weer open en kan er weer gebadmintond worden. De vereniging heeft elke dinsdagavond acht badmintonbanen in Sporthal De Pompenmaker in Heeze ter beschikking van 18.30 uur tot 21.30 uur.

We zoeken nog nieuwe leden, dus heb je interesse om ook te komen badmintonnen en ben je 16 jaar of ouder, loop gewoon binnen, neem sportkleding en kijk of badmintonnen iets voor jou is. Geen badmintonracket? Geen probleem als je er geen hebt, wij hebben er wel eentje voor jou in bruikleen. Er kan ook training gevolgd worden onder begeleiding van een gediplomeerd trainer.

Ook dit seizoen zijn er weer twee competitieteams binnen de vereniging waarmee er naast recreatief ook weer competitief gespeeld kan worden. Op onze gloednieuwe website www.bvheeze.nl zijn onder andere deze verrichtingen te volgen. Ook hebben we een Facebookpagina van Badminton Vereniging Heeze aangemaakt waarop we nieuws en foto’s kunnen brengen en je op deze manier makkelijk op de hoogte kan worden gehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *