Clubkampioenschappen Badminton Vereniging Heeze,

Afgelopen weken hebben de leden gestreden om clubkampioen te worden in verschillende klassen.

We hebben 2 mix poules (dame + heer) gehad, dames- en heren dubbel en een heren enkel.

Het was lang geleden dat er kampioenschappen heren enkel gespeeld werden. Dit maakte het kampioenschap dit jaar des te leuker. Het waren leuke partijen en uiteindelijk is Jacco als winnaar uit de bus gekomen.

De dames dubbel was zo spannend dat het eindresultaat na en gelijke stand, beslist werd op winst en verlies punten. Uiteindelijk mogen Yvonne en Marly zich winnaar van deze poule noemen.

Net als bij de dames dubbel was het bij de heren dubbel dit jaar net zo spannend, ook hier moest er geteld gaan worden. Fred en Dirk hadden de meeste winstpunten en mogen zich dit jaar clubkampioen in de heren dubbel noemen.

Ook in de Mix poule 1 zijn er veel leuke partijen geweest met een aantal spannende 3 setters. Marly en Fred werden uiteindelijk verdiende clubkampioenen in de  Mix 1 poule.

Mix poule 2 werden alle wedstrijden in 2 sets beslist. Toch waren dit erg leuke wedstrijden en hebben we hier als winnaars Martijn en Angela.

Op 25 juni is de prijsuitreiking geweest met lekker geurende prijzen. Met dank aan Diana!

Alle clubkampioenen van harte gefeliciteerd met jullie prestatie!

 

Iedereen is vanaf Dinsdag 27 Augustus 2019 om 19.30 uur weer welkom in sporthal de Pompenmaker om te komen spelen bij onze gezellige club.