21 nov 2014 – Het hoger geklasseerde Eindhoven 1 was tegenstander van middenmotor Badminton Heeze 1. Met een goede uitslag zou Heeze weer kunnen aanhaken bij de subtop op de ranglijst.

Met de winst in één van de twee gemengd dubbels begon Heeze 1 nog goed aan de wedstrijd. In de dubbelpartijen was het geluk niet aan de zijde van Heeze 1. Beide partijen hadden een derde beslissende set nodig die ook beide door Heeze 1 verloren werd. Met een 3-1 achterstand werd begonnen aan de vier enkelspelen. Helaas konden de dames dit keer geen vuist maken en kon alleen bij één herenenkelspel een derde set uit het vuur gesleept worden, die helaas ook dit keer weer naar Eindhoven ging. De 7-1 eindstand is ietwat geflatteerd en de vele driesetters bieden dan ook houvast voor een betere eindstand bij de returnwedstrijd later in 2015.