Dit jaar is alweer de zevende editie van Steuntje in de rug. Jaarlijks stelt Rabobank Dommelstreek op deze manier een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Leden van de Rabobank beslissen hoe de totale bijdrage wordt verdeeld en welke bijdrage een club ontvangt om dromen te laten uitkomen.

Dit jaar zijn er maar liefst 232 deelnemende clubs. Alle stemgerechtigde leden ontvingen per post de stemcode waarmee zij vijf stemmen kunnen uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen bepalen de hoogte van de bijdrage. Iedere stem heeft een waarde van € 4, in totaal mag een lid dus € 20 vergeven. De stemperiode is van 1 tot en met 15 mei.

Badminton Vereniging Heeze is blij met deze steun. Op deze manier kunnen wij extra materialen zoals shuttles en beginnersrackets aanschaffen en kunnen wij onze competitieteams extra ondersteunen.

Hoe kunt u helpen? Bent u zelf lid van Rabobank dan kunt u via de website www.rabobank.nl/dommelstreek op Badminton Vereniging Heeze stemmen. Ook kunt u familie, vrienden, buren etc vragen of zij lid zijn en willen stemmen op onze Vereniging. U kunt ons filmpje ook delen via Facebook of andere sociale media zodat iedereen hoort van deze mooie actie.