banner 676x62_1

Dit jaar is alweer de zesde editie van Steuntje in de rug. Jaarlijks stelt Rabobank Dommelstreek op deze manier een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Rabobankleden beslissen hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Juist in deze tijd is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen.

Leden van Rabobank Dommelstreek mogen vijf stemmen uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen bepalen de hoogte van de bijdrage. Iedere stem heeft een waarde van € 4, in totaal mag een lid dus € 20 vergeven. De stemperiode is van 15 tot en met 29 oktober.

websitesteuntje

Alle leden van Rabobank Dommelstreek worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen via een speciale beveiligde website. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking. Een lid kan maximaal twee stemmen uitbrengen op één club. Wil een lid alle stemmen gebruiken, dan dient hij/zij dus op minimaal drie clubs te stemmen. Maximaal kan een lid op vijf clubs stemmen.

Wil je Badminton Vereniging Heeze steunen, vraag dan aan mensen in je omgeving die lid zijn van de Rabobank Dommelstreek (Lid zijn is iets anders dan een rekening hebben) om op Badminton Vereniging Heeze te stemmen. Meer info over deze actie op de website www.rabobank.nl/dommelstreek