Vier weken lang streden de leden van Badminton Vereniging Heeze om de titel van clubkampioen. Van 9 t/m 30 mei werden de wedstrijden gespeeld, met een laatste wedstrijd op de extra speelavond 6 juni: de finale van de mix dubbel poulewinnaars. Zowel in de damesdubbel, als herendubbel als mix dubbel zijn er vele spannende wedstrijden gespeeld. Benieuwd wie clubkampioenschappen hebben gewonnen? Lees dan snel verder!

De wedstrijduitslagen laten zien dat de teams erg aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk is de herendubbel gewonnen door Fred Alders en Rogier Dijker. Bij de dames zijn Yvonne Thijs en Desiree van Dooren kampioen geworden. Voor de mix dubbel gingen de winnaars van poule 1 de strijd aan met de winnaars van poule 2, hier gingen Niels Aben en Diana Verberne er met de titel vandoor.

Tijdens de prijsuitreiking in ’t Pumpke kregen alle winnaars een cadeau overhandigd en werd er met alle deelnemers aan de clubkampioenschappen geproost op het goed verlopen toernooi. Winnaars, van harte gefeliciteerd met het mooie resultaat!

Bekijk hier het volledige overzicht van de gespeelde wedstrijden en alle uitslagen.